Dorostenci ve finále před kamerami Eurosportu
Klub

Dorostenci ve finále před kamerami Eurosportu

Redakce

Boleslavští dorostenci se probili do finále Cee Cupu 2012 a poslední jejich krok k obhajobě loňského titulu budou sledovat kamery Eurosportu 2 v přímém přenosu v neděli odpoledne 29. července od 18,30 hodin.

Starší dorostenci FK Mladá Boleslav U19 se do finále mezinárodního turnaje Cee Cup 2012 probojovali po třech neprohraných zápasech.

V základní skupině nejprve vyřídili maďarský Debrecen U19 7:0. O góly se podělili Prieložný a Lacek po 2, Kocourek, Eliáš a Pajer po 1. Potom těsně přemohli rumunský tým Univerzita Kluž U19 2:1 góly Kubelky a Hodače.
Semifinále FK Mladá Boleslav U19 - Levski Sofia U19 skončilo remízou 2:2 a o postupu do finále se tudíž rozhodovalo v penaltovém rozstřelu. Boleslavští ho vyhráli 5:4. V základní hrací době góly dali Geissler a Kozma, v penaltovém rozstřelu byli úspěšní Kateřiňák, Hůlka, Eliáš, Tatar a Prieložný.

Finále FK Mladá Boleslav U19 - AC Sparta Praha U19 se hraje na hřišti vršovického Ďolíčku v neděli 29. července od 18,30 hodin. V přímém přenosu ho uvádí mezinárodní sportovní TV Eurosport 2.

Fanshop banner