Po třetím utkání odjedou domů
Klub

Po třetím utkání odjedou domů

Redakce

Dny rakouského soustředění utekly jako voda odtávající z alpských ledovců. Po utkání Astra Ploesti - FK Mladá Boleslav, které se hraje ve středu 11. července od 16 hodin odpoledne v Angernbergu, vyrazí autobus s fotbalovou výpravou rovnou do Česka.

Posledním dnem dvoufázové přípravy v rakouském Kaprunu bylo úterý 10. července. Dopoledne vyběhli hráči na hřiště a odpoledne všichni nastoupili do posilovny. Naplno trénoval už i Štohanzl, jenž se vylízal z poranění chodidla, a zapojil se také novic Ondřejka, který čerstvě přicestoval ze Slovácka.

Teprve ve čtvrtek večer 12. července se hráči, trenéři, šéfové klubu i fandové dozvědí soupeře pro druhé předkolo Evropské ligy, neboť večer se hraje odvetné utkání prvního předkola Thór Akureyri - Bohemians Dublin. První zápas skončil bezgólovou remízou.

Generálkou na předkolo Evropské ligy a zároveň i na celou mistrovskou sezónu bude poslední přípravné střetnutí FK Mladá Boleslav - FK Varnsdorf v sobotu 14. července od 17,30 hodin na hřišti mladoboleslavského Městského stadionu. Je to jedinečná příležitost pro fandy poprvé okouknout mužstvo s letními posilami a natrénovat si povzbuzování.

Fanshop banner