Junioři začali vítězně zásluhou Rozsívalova hattricku
Klub

Junioři začali vítězně zásluhou Rozsívalova hattricku

Redakce

První přípravné utkání nové sezóny sehrála čerstvě se tvořící juniorka na hřišti v Srbech proti třetiligovému SK Kladno a vedla si úspěšně. Střelecky se mimořádně dařilo Rozsívalovi, autoru tří gólů.

První poločas boleslavští junioři vyhráli, i když první šanci si připravili až ve 22. minutě. To se do zakončení dostal Honc, ale kladenský brankář Sedlák jeho střelu vyrazil. Příležitost k dalšímu zakončení měl Horák z trestného kolu ve 25. minutě, ale střela se mu nepovedla.
Úspěch se dostavil až ve 38. minutě. Pohlednou spolupráci Mižiče s Honcem uzavřel gólově Rozsíval - 0:1.

Druhý poločas byli boleslavští mladíci jasně aktivnějším týmem a po zásluze vstřelili další dva góly.
Nejprve však Kladenští vyrovnali, když se v 75. minutě prosadil po rohovém kopu Cafourek - 1:1.

V závěrečné čtvrthodince přišly další střelecké chvíle Rozsívala. V 77. minutě proměnil pokutový kop nařízený za faul na Tatara - 1:2. A hattrick završil v 82. minutě, kdy chytře obstřelil kladenského brankáře - 1:3.

Sestava FK Mladá Boleslav U 21: Knobloch (45. Cink) - Šimek (30. Láncz), Hošťálek, Šťastný, Baster (30. Karanfilovski) - Ludvík (60. Šimek), Rozsíval - Mížič, Tatar (30. Novák), Honc (60. Baster) - Horák (60. Tatar).

Sestava SK Kladno: Sedlák (46. Filinger) - Švambera, T. Procházka, Štoncner, Hofman - Bartoš, Čurda, Cafourek, Hajník - T. Rouček, Tóth (46. Fujdiar).

Góly: 75. Cafourek - 38., 77. a 83. Rozsíval

Fanshop banner