V přípravě obhajují prvenství na mezinárodním turnaji
Klub

V přípravě obhajují prvenství na mezinárodním turnaji

Redakce

Starší dorostenci FK Mladá Boleslav U19 začnou přípravu na soutěžní ročník 2012/13 v sobotním dopoledni 7. července. V následujících dnech se zúčastní dvou kvalitních mezinárodních turnajů, v Mimoni a v Praze.

V prvních šesti dnech letního přípravného období absolvují sedm tréninků a testování fyzické kondice.

V pátek 13.7. a v sobotu 14.7. se zúčastní mezinárodního turnaje Krejča cup v Mimoni. V pátek se střetnou s dorosteneckým výběrem Bavorska a s dorostenci z Warszavy. V sobotu turnaj vyvrcholí zápasy o konečné umístění.

Po dnu volna odjedou na týdenní soustředění (16.-20.7.) do Lánova. Po jeho absolvování v sobotu 21.7. sehrají dvě utkání, nejprve dopoledne s muži Velimi a odpoledne s dorostenci Příbrami.

V posledním červencovém týdnu (22.-29.7.) se zúčastní mezinárodní turnaje Cee Cup 2012 v Praze. V loňském roce boleslavští dorostenci tento turnaje vyhráli, když postupně porazili Slovan Bratislava 6:4, Triglav 1:0, Bohemians 6:3 a Levski Sofii 1:0. Boleslavský Jan Boček se s bratislavským Karolem Meszárošem podělil o místo na kanonýrském trůnu, každý dal shodně šest gólů. Letošního Cee cupu 2012 se zúčastní dvanáct dorosteneckých družstev, které pořadatelé rozdělili do následujících čtyř základních skupin.

Rozlosování Cee Cup 2012

Skupina A: Bohemains 1905, FK Sarajevo, Levski Sofia

Skupina B: FK Mladá Boleslav, Universitatea Kluž, Debreceni VSC

Skupina C: AC Sparta Praha, Spartak Trnava, Sturm Graz

Skupina D: 1.FC Slovácko, Hajduk Split, Vasas SC Budapest

Po Cee cupu budou scházet dva týdny do startu mistrovské sezóny. Celostátní liga starších dorostenců má oficiální začátek o víkendu 11.-12. srpna.

Fanshop banner