Chlapci si zahrají na ligovém trávníku a dotknou se hvězd
Klub

Chlapci si zahrají na ligovém trávníku a dotknou se hvězd

Redakce

Mladoboleslavský fotbalový klub pro nastávající ročník Gambrinus ligy přichází s atraktivní nabídkou pro malé fotbalisty ze všech klubů mladoboleslavského okresu, případně i z jeho nejbližšího okolí.

Před každým domácím utkáním Gambrinus ligy bude na základě přihlášky vybrán jeden klub, který má registrován družstvo starších, případně mladších přípravek - hráči ročník narození 2002 až 2005. Před začátkem ligového utkání doprovodí hráče a rozhodčí při nástupu na hrací plochu. V poločasové přestávce sehrají propagační utkání na šířku poloviny hřiště. Fotbalové naděje a jejich doprovod budou mít samozřejmě možnost sledovat utkání Gambrinus ligy zdarma z vyhrazeného prostoru hlavního hřiště Městského stadionu.
Zodpovědní zástupci klubů, kteří projeví zájem zúčastnit se těchto poločasových propagačních utkání a také předzápasového doprovodu nastupujících ligových týmů, můžou své přihlášky zasílat na sekretariát FK Mladá Boleslav a.s. paní Nikol Dončevové, tel.číslo 326 211 411, e-mail nikol.doncevova@fkmb.cz

„Pro chlapce jistě bude nezapomenutelným zážitkem, když si zahrají fotbal na prvoligovém trávníku před několikatisícovou diváckou návštěvou a přijdou do přímého kontaktu s fotbalisty, hrajícími Gambrinus ligu. Věříme, že naše nabídka osloví kluby mladoboleslavského okresu, na druhou stranu se budeme snažit uspokojit všechna přihlášená družstva," poznamenal k chystané novince manažer komunikace FK Mladá Boleslav Jiří Koros.

Fanshop banner