Slastné chvíle sedmnáctiletých šampionů
Klub

Slastné chvíle sedmnáctiletých šampionů

Redakce

Bezprostředně po vítězném utkání nad Duklou Praha propukli sedmnáctiletí dorostenci FK Mladá Boleslav v jásot, neboť se stali vítězi B skupiny České ligy, nejvyšší republikové soutěže ve své věkové kategorii.

Navlékli si trika s nápisem Mistři, skandovali vítězné pokřiky, zastříkali si a popili šampaňského. A to vše za zvuků hymny vítězů We are the champions. Mladí fotbalisté spolu s trenéry, rodiči a přáteli si tak užili vzácné a slastné chvíle provázející sportovní úspěch. Jistě všichni mladí fotbalisté věří, aby nebyl v jejich fotbalové kariéře poslední.
„Závěrečné mistrovské utkání jsme měli po celou dobu pod kontrolou a zaslouženě ho vyhráli. Musím poděkovat všem hráčům a celému realizačnímu týmu za odvedenou práci v celém soutěžním ročníku. Myslím, že vítězství v lize si zasloužíme. Po celou sezonu jsme až na drobné výpadky soupeře přehrávali a předváděli pohledný fotbal s hodně brankami. Jsem hrdý na tento tým a jsem rád, že jsem mohl být jeho součástí,"
prohlásil Martin Mrvík, trenér úspěšného družstva FK Mladá Boleslav U17.

Hráčský kádr mladých šampionů FK Mladá Boleslav U17 v ročníku 2011/12 tvořili brankáři Martin Výda, Miloš Frinta, obránci Daniel Kozma, Jakub Jonáš, Josef Kahoun, Lukáš Houžvička, Adam Pajer, Josef Nedošetko, záložníci Jan Zemánek, Filip Razák, Jiří Kateřiňák, Karel Holeček, Adam Lacek, Štěpán Hodač, Tomáš Horváth, Matouš Kubelka, útočníci Dominik Martínek, Jakub Kocourek, Saša Bora, Marek Krumpholc. Spolu s nimi trénovali také brankář Adam Malík a obránce Michal Šimáček, kteří při mistrovských zápasech hostovali v Kolíně.

Realizační tým tvořili hlavní trenér Martin Mrvík, asistent Miloš Saidl, masér Michal Bílek, vedoucí družstva Michal Dvořáček.

Fanshop banner