Jaromír Šeterle končí v Mladé Boleslavi
Klub

Jaromír Šeterle končí v Mladé Boleslavi

Redakce

Tři dny po skončení Gambrinus ligy potvrdil Jiří Koros, manažer komunikace FK Mladá Boleslav, že dosavadní generální ředitele Jaromír Šeterle se s klubem po deseti letech spolupráce loučí.

Takto zní oficiální tiskové prohlášení: Jaromír Šeterle a představenstvo FK Mladá Boleslav, a.s. se po desetileté spolupráci dohodli na ukončení činnosti Jaromíra Šeterleho ve funkci generálního ředitele FK Mladá Boleslav, a.s. k datu 31.5.2012.

Jaromír Šeterle je známý a zkušený fotbalový činovník. Působil nejprve v západočeských fotbalových klubech v Chebu a Plzni. V roce 1996 se podílel na zisku českého titulu Slavie Praha, když šéfoval slavnému klubu ve spolupráci se Zdeňkem Kudelou a mužstvo trénoval František Cipro. A právě v tandemu se Zdeňkem Kudelou přišel Jaromír Šeterle v roce 2002 do FK Mladá Boleslav, tehdy ještě druholigového klubu. S prezidentem FK Mladá Boleslav Josefem Dufkem dovedli Šeterle a Kudela ambiciózní klub z druhé do první ligy i k opakované účasti v základní skupině Poháru UEFA (předchůdce dnešní Evropské ligy) v letech 2006 a 2007.
„Upřímně děkuji Jardovi za práci, kterou pro fotbal v Mladé Boleslavi vykonal, a přeji mu hodně zdraví i štěstí v osobním i profesním životě,"
řekl k Šeterleho odchodu prezident FK Mladá Boleslav Josef Dufek.

Fanshop banner