Prohráli jsme si utkání sami, zlobil se Koubek
Klub

Prohráli jsme si utkání sami, zlobil se Koubek

Redakce

Po lavině vyloučených si budějovický trenér Cipro si postěžoval, že neví, zda bude mít dostatek hráčů pro sobotní poslední mistrák na Spartě. Boleslavský Koubek na tom nejspíše bude podobně, i když na podobné téma nemluvil.

„Budu velice stručný," řekl Miroslav Koubek na úvod hodnocení prohraného utkání v Budějovicích. „Pro nás to bylo hodně nešťastné utkání, ale za porážku si můžeme sami, měli jsme dost šancí ke vstřelení gólů, kterými jsme mohli utkání rozhodnout v náš prospěch. Prožíváme nešťastný závěr sezóny, kdy ztrácíme body v utkáních, ve kterých se body dají dělat."

Budějovický František Cipro byl především rád, že se tým v domácím zápase zdárně rozloučil se sezónou. „Rozloučili jsme se vítězstvím a solidním výkonem. Utkání bylo nečekaně dost divoké a hektické, ale divákům se muselo líbit. Boleslav má dobré mužstvo, což ukázala a celkově to byl solidní zápas. Jenom po zranění Řepky a vyloučení dalších dvou stoperů nevím, s kým budeme v sobotu na Spartě hrát, nevím, jestli nás bude vůbec jedenáct."

Fanshop banner