Z pražských Holešovic přivezli tři body
Klub

Z pražských Holešovic přivezli tři body

Redakce

Po bezgólovém poločasu nastříleli Boleslavští tři góly brzo po změně stran v rozpětí necelých deseti minut. Pražané se zmohli jen na zmírnění prohry jednou povedenou trefou.

V prvním májovém dnu za letního vedra absolvovala juniorka předehrávku 32. kola ČFL.
V prvním poločase
se střelci neprosadil ani na jedné straně. Už v 6. minutě se z pravé strany prodral do šestnáctky soupeře Synek, ale na jeho střílený centr u zadní tyče před odkrytou brankou těsně nedosáhl Tvrdý. V 9. minutě po spolupráci s Wojnarem a Dudkou se ve velké šanci neprosadil Synek. Ve 32. minutě volej Wojnar mířil přesně do gólmana Čaby.

Boleslavským fotbalistům se povedl vstup do druhé části.
V 50. minutě kiks vltavínského kapitána Krimláka potrestal po spolupráci se Synkem Wojnar - 0:1. V 54. minutě zdařilou kombinaci završil gólově Dudka - 0:2. A v 57. minutě Synek přehrál Pozníčka, utekl soupeřově obraně a po jeho přesném přízemním centru se podruhé do střelecké bilance zapsal Dudka - 0:3.

V 60. minutě se nedohodli boleslavští stopeři Charuza s Dimitrovským, načež následoval nedovolený zákrok na unikajícího soupeře a trestný kop. Ten vltavínský Franěk dobře trefil přes hráčskou zeď k tyči - 1:3.

Nadále však měli více ze hry Boleslavští. V 61. minutě po Bořilově centru z pravé strany Sedláček pálil těsně vedle. V 68. minutě utekl zleva Sedláček a po vniknutí do pokutového území propásl vhodnou chvíli ke střelbě, když zbytečně alibisticky hledal, komu by přihrál. V 73. minutě se ocitl Wojnar sám před brankářem Čabou, ale ten mu vyběhnutím zmenšil střelecký úhel a nadějnou šanci zmařil. V 82. minutě Synek samostatnou akci završil střelou nad branku. V 84. minutě po spolupráci Šťastného se Synkem se v prostoru penalty dostal k zakončení Dudka, který však zbrkle přestřelil a propásl završení hattricku. V závěrečných minutách si Vltavín vynutil dva rohové kopy a po druhém z nich se při střele z deseti metrů vyznamenal boleslavský brankář Knobloch.

Sestava FK Mladá Boleslav"B": Knobloch - Bořil (84. Borovička), Charuza, Dimitrovski, Tvrdý - Sedláček - Wojnar (87. Mach), Rozsíval - Synek, Schubert (80. Šťastný), Dudka.

Sestava Loko Vltavín: Čaba - Bureš, Kozák, Krimlák (60. Zelenka), Pozníček - Pečeňa - Škorvánek (66. Bulíř), Palj, Štumpf (63. Předota), Marčík - Franěk.

Góly: 60. Franěk - 50. Wojnar, 54. a 57. Dudka

ŽK: Pečeňa - Bořil

Rozhodčí: Mokrusch - Pastyřík, Houdek

Diváků: 105

Fanshop banner