Rozhodl gól těsně před přestávkou, shodli se trenéři
Klub

Rozhodl gól těsně před přestávkou, shodli se trenéři

Redakce

Při hodnocení utkání Bohemians - Boleslav 0:3 se Koubek s Weberem shodli, že rozhodujícím momentem pro vývoj utkání byl první gól v klokaní síti bezprostředně před přestávkou.

„Ano byl to rozhodující moment," řekl k prvnímu gólu boleslavský kouč Miroslav Koubek, kterému se evidentně ulevilo, že tým konečně vyhrál. „Už nás situace se sérií nepovedených výsledků nutila zvládnout konečně utkání vítězně. Nebylo to od nás elegantní výkon, ale věděli jsme, že se potřebujeme vyrovnat s očekávaným způsobem hry Bohemains založeném na důrazu v osobních soubojích. Od začátku bylo vidět, že jsme herně vyspělejší a kvalitnější mužstvo a bylo otázkou času, kdy se dokážeme prosadit. Zase nám ofenzíva zaskřípala neproměňováním šancí Chramostou, ale naštěstí nás vysvobodil Mareš gólem těsně před přestávkou. Po ní jsme poctivým výkonem, který nebyl jistě bez chyb, dovedli utkání do vítězného konce. Určitě dovedeme hrát lépe, ale proti Bohemians bylo pro nás důležité vyhrát," pravil Miroslav Koubek a dodal, že stále platí touha skončit v tabulce co nejvýše, což v současné realitě znamená na čtvrté příčce Gambrinus ligy.

Trenér Bohemians Josef Weber byl velmi smutný: „První půle byla od nás bojovná a nemůžu klukům upřít snahu. Gól těsně před přestávkou výrazně ovlivnil utkání v náš neprospěch. V naší situaci to bylo nepříjemné. Neměli jsme už sílu za stavu nula jedna utkání zvrátit."

Fanshop banner