Koubek: Mrzí mě lacině inkasované góly
Klub

Koubek: Mrzí mě lacině inkasované góly

Redakce

Vítězství potřebovali oba trenéři. Koubek pro utnutí boleslavské černé série březnových porážek a Uličný pro větší olomoucké odloučení od ligového propadliště. Uspěl Uličný.

„Jsme velice šťastní, vítězstvím v Boleslavi se nám boj o záchranu hodně zlepšil," zářil nad třemi body olomoucký trenér Petr Uličný. „Soupeř byl vynikající a my měli podobně jako v utkání proti Slavií štěstí, protože i tentokrát nám dvakrát pomohla tyčka. Utkání jsme rozhodli nacvičenou standardní situací, která nám v Teplicích nevyšla a v Boleslavi ano. Závěr jsme si pohlídali bojovností. Tři body získané v utkání s vynikajícím soupeřem nám jistě pomůžou k záchraně, věřím, že k ní letos bude stačit devětadvacet bodů," uzavřel hodnocení Uličný.

Boleslavskému trenérovi nezbylo, než pokračovat v hodnocení smolné jarní série. „Nemůžeme se vymlouvat na smůlu, protože jsme dostali velmi laciné góly," mrzelo boleslavského Miroslava Koubka, že když jeho mužstvo protrhlo střeleckou nemohoucnost předchozích zápasů, tak nečekaně snadno inkasovalo. „Utkání s Olomoucí rozhodly hodně laciné góly. Byli jsme vzadu děraví. Porážka je krutá v situaci, v jaké jsme. Snad jsme alespoň protrhli střeleckou nemohoucnost."

Fanshop banner