Ščuk je stále v trestu, Zahustel na marodce
Klub

Ščuk je stále v trestu, Zahustel na marodce

Redakce

Pro ligový duel FK Mladá Boleslav - SK Sigma Olomouc, který je na programu v pátečním večeru 6. dubna, budou v mladoboleslavské sestavě určitě chybět mladí záložníci Jasmin Ščuk a Ondřej Zahustel.

Oba nehráli ani v předchozím utkání proti Teplicím. Jasmin Ščuk má disciplinární trest na dvě utkání za osm žlutých napomínání. Ondřej Zahustel s natrženým stehenním svalem bude mimo tréninkovou a zápasovou činnost ještě nejméně dva až tři týdny.
V porovnání se zápasem proti Teplicím se do mužstva vrací Václav Kalina, jenž si odpykal jednozápasový trest za čtyři žluté karty, a také Radek Šírl, který vyléčil poraněný kotník. Mimo hru nadále zůstávají dlouhodobí marodi Lukáš Opiela a Tomáš Fabián.

V sestavě Sigmy Olomouc bude chybět útočník Michal Ordoš kvůli trestu za čtyři žluté karty. V letech 2006/07 působil v Mladé Boleslavi a letos v zimě se do Olomouce vrátil z půlročního angažmá v rakouském Kapfenbergu. Otazník visí také nad startem zraněného Martina Jirouše, dlouhodobými marody jsou Tomáš Hořava a Jakub Petr.

Fanshop banner