Sestřelí Teplice opět Chramosta?
Klub

Sestřelí Teplice opět Chramosta?

Redakce

Když dal Honza Chramosta Teplicím gól, tak Boleslav neprohrála. Toto pravidlo v uplynulých třech letech platilo pětkrát a boleslavskému týmu vyneslo jedenáct bodů.

Z patnácti dosavadních vzájemných zápasů o prvoligové body Boleslav vyhrála šestkrát, ovšem z toho čtyřikrát v Teplicích a jen dvakrát doma, naposledy 19. dubna 2009 těsně 1:0 Chramostovým gólem. Teplice vyhrály třikrát. Nerozhodně skončilo šest utkání a jenom to první v podzimní sezóně 2004 bez jediného vstřeleného gólu. Celkové skóre 21:18 vyznívá v boleslavský prospěch a průměr 2,6 gólu na jedno utkání (i se započítáním toho úvodního jalového) je solidní vizitkou střelců obou týmů.
Největší produkci vykazuje mladoboleslavský kanonýr Jan Chramosta. Tomu se proti Teplicím opravdu zatím dařilo, neboť jim nastřílel už pět gólů. Když se Chramosta trefil do teplické branky, tak to pro Boleslav vždy znamenalo bodový zisk. Dohromady jedenáct mistrovských bodů při dvou remízách a třech vítězstvích.
Za Teplice se do boleslavské branky třikrát trefili Vlastimil Stožický a Jakub Mareš, který je nyní hráčem Mladé Boleslavi.

Fanshop banner