Zklamání je obrovské, přiznal Koubek
Klub

Zklamání je obrovské, přiznal Koubek

Redakce

Rozčarování z pohárového neúspěchu, když k postupu do semifinále byli Boleslavští v průběhu čtvrtfinálové odvety několikrát blíž než Sparta, prezentoval na tiskové konferenci trenér Miroslav Koubek nejen za sebe, ale za celé mužstvo.

„Pro nás skončila pohárová cesta a mužstvu děkuji za odvedenou práci," uvedl na úvod svého vystoupení před novináři boleslavský trenér Miroslav Koubek. Zdůraznil, že Boleslavští měli velmi složitý los. „Plzeň jsme překonali, Spartu ne, i když v jejím případě vyhrálo šťastnější, nikoliv lepší mužstvo."
K průběhu čtvrtfinálové odvety Koubek řekl: „Pohárová matematika se odvíjela od výsledku prvního utkání v Boleslavi. Z ní vyplývalo, že musíme dát gól. Hráči byli určitě v několika dobrých útočných náznacích, největší šanci prvního poločasu měl Chramosta, jehož střelu po sólovém průniku však Vaclík chytil. Do druhého poločasu jsme šli s odhodláním dát gól a měli k tomu několik šancí. Neproměnili jsme ani jednu a vypadli z poháru. Od ligového zápasu v Liberci se od nás odvrátilo štěstí, nepadá nám to tam, i když kromě zápasu v Hradci se mužstvo nemá v herním projevu a nasazení za co stydět."

Sparťanský trenér Martin Hašek vypadal spíše ustaraně, než spokojeně. Přesto tvrdil, že spokojený je: „Sparta splnila cíl, který pro pohárovou odvetu měla. Nedostala gól, vyhrála a postoupila. S výkonem úplně spokojený nejsem, mužstvo umí určitě hrát líp, ale viděl jsem velmi dobré individuální výkony, například Kweukeho, Brabce, Jarošíka, Hušbauera, Holka i Kušníra."

Fanshop banner