Trenér Koubek: Prohráli jsme zaslouženě
Klub

Trenér Koubek: Prohráli jsme zaslouženě

Redakce

Miroslav Koubek se svými svěřenci prožívají nelehké dny. Po prohře v Liberci, domácí remíze s Příbrami a naposledy prohře v Hradci Králové nevyhráli tři ligové zápasy v řadě a ztratili kontakt s ligovou špicí.

„Do Hradce jsme jeli s úmyslem, že se soustředíme na defenzívu a věřili si, že dáme nějaké góly," popsal stanovenou taktiku boleslavský trenér Miroslav Koubek. Ta vzala za své po půlhodině hry, kdy Hradec dal snadný gól. „Chybou byl inkasovaný gól po Kalinově a Janíčkově zaváhání. Soupeř se tak dostal do situace, která mu maximálně vyhovovala. Po celé utkání jsme byli měkčí mužstvo. Porazily nás jednoduchá hra a důraz," shrnul své dojmy z nečekané prohry Koubek a před novináři připustil, že mužstvu chyběl kapitán Kulič, jenž nemohl hrát kvůli trestu za čtyři žlutá napomenutí v ročníku.

Hradecký Václav Kotal byl nadmíru spokojený, když říkal: „Věděli jsme, že s Boleslaví to pro nás bude těžké utkán. Zdůrazňoval jsem hráčům, že jenom poctivá práce nám může přinést úspěch. Poznali, že i s tak kvalitním týmem, jakým Boleslav je, se dá hrát fotbal. Hodně nám pomohla laciná branka, kterou jsme dali před přestávkou."

Fanshop banner