Byl to zápas blbec, povzdechl si Koubek
Klub

Byl to zápas blbec, povzdechl si Koubek

Redakce

Za jediný nedostatek boleslavského týmu v remízové bitvě s Příbramí označil trenér Miroslav Koubek neschopnost využít vypracované gólové šance. Bylo jich opravdu hodně a proto promarněné body hodně mrzí.

„Rozdáváme soupeřům dárky, před týdnem Liberci a tentokrát Příbrami. Ze dvou ligových zápasů máme jen jeden bod a to je málo v bojích o evropské poháry," prohlásil boleslavský kouč Miroslav Koubek. Přesto mužstvo pochválil. „Vážím si ho. Kdo si vytváří šance, hraje dobrý fotbal. Mužstvo prokázalo morálku i charakter. Věřil jsem, že dáme třetí gól, moc k tomu nechybělo."
Boleslavský trenér označil remízové utkání s Příbramí za atraktivní podívanou. „Jediným naším nedostatkem bylo neproměňování šancí. Góly jsme dostali hodně laciné. Pro Boleslav to byl zápas blbec," uzavřel hodnocení Miroslav Koubek.

„Boleslav je vynikající mužstvo a bod jsme uhráli s velkou dávkou štěstí. Nepamatuji se, že by nás, snad kromě Jablonce, někdo dostal pod takový tlak," uznal boleslavské herní kvality příbramský trenér David Vavruška. Sám měl radost především z protržené střelecké smůly. „Přijeli jsme do Boleslavi dát konečně gól a když štěstí dá, něco i uhrát. Když dal Hejda gól, ulevilo se mi."

Fanshop banner