Ke zraněným přibyl potrestaný Rolko
Klub

Ke zraněným přibyl potrestaný Rolko

Redakce

Pro utkání 20. kola Gambrinus ligy FC Slovan Liberec - FK Mladá Boleslav, které se hraje v sobotu 10. března od 19,30 hodin na libereckém stadionu U Nisy, vypadl z mladoboleslavské sestavy stoper Rolko kvůli trestu za žluté karty.

Ani Liberečtí však nejsou bez starostí. V posledním ligovém utkání v Teplicích si hodně bolestivě narazil koleno o brankovou konstrukci srbský stoper Miloš Karišik a počtvrté byl žlutě napomínaný další liberecký stoper Jan Nezmar.
Adrian Rolko
byl počtvrté v tomto mistrovském ročníku napomínán v utkání proti Slavii a tak si v sobotu při utkání Boleslavi proti Liberci odpyká jednozápasový trest. Trenér Miroslav Koubek nadále nemůže počítat se zraněnými Jakubem Synkem, Petrem Johanou, Lukášem Opielou a Tomášem Fabiánem.
Stoper Adrian Rolko je jeden ze tří mladoboleslavských fotbalistů, kteří v aktuálním ročníku nechyběli ani v jednom mistrovském utkání. V devatenácti zápasech odehrál přesně 1665 minut. Brankář Miroslav Miller odchytal v devatenácti zápasech 1671 minut. Nejvíce z boleslavských fotbalistů na ligovém trávníku strávil útočník Jan Chramosta, a to 1673 minut.

Fanshop banner