Ve středu hrajeme doma pohár se Spartou
Klub

Ve středu hrajeme doma pohár se Spartou

Redakce

První čtvrtfinálové utkání Poháru České pošty FK Mladá Boleslav - AC Sparta Praha se hraje ve středu 21. března od 16 hodin na Městském stadionu v Mladé Boleslavi. Odveta v pražské Generali aréně je na programu o týden později.

Utkání s AC Sparta Praha jsou ve všech městech zařazená do nejrizikovější kategorie a podobně je tomu i v Mladé Boleslavi.

Vedení FK Mladá Boleslav doporučuje všem divákům včasný příchod na Městský stadion. Kvůli pečlivým kontrolám při vstupu do areálu a sektorů se totiž můžou tvořit fronty.

Kapacita v sektoru hostujícího mužstva je 200 míst.

Vstupenka na toto pohárové utkání stojí 140,- Kč. Vstupné pro důchodce a držitele průkazů ZTP je 70,- Kč. Majitelé permanentních vstupenek za vstupenku na pohárové utkání zaplatí 110,- Kč. Vstupenky na pohárové utkání jsou v předprodeji v síti Ticketpro, v Bolekshopu a na hlavní pokladně Městského stadionu před středečním pohárovým zápasem.

Boleslavští postupem přes osmifinálového soupeře Viktorii Plzeň získali jistotu, že se s nejslavnějším českým klubem střetnou třikrát v rozmezí měsíce. Dvakrát o postup v pohárovém čtvrtfinále a jednou o body v Gambrinus lize. V podzimní sezóně Boleslavští v ligovém střetnutí Spartu porazili na jejím hřišti 3:0.

Přehled jarních střetnutí se Spartou

Čtvrtfinále Poháru České pošty středa 21. března od 16 hod. FK Mladá Boleslav - AC Sparta Praha

Odveta čtvrtfinále Poháru České pošty středa 28. března od 18 hod. AC Sparta Praha - FK Mladá Boleslav

26. kolo Gambrinus ligy neděle 22. dubna od 17 hod. FK Mladá Boleslav - Sparta Praha

Termín i doba výkopu u pohárové odvety i ligového duelu nejsou definitivní, neboť je může změnit požadavek televize na přímý přenos.

Fanshop banner