Co víc si přát, pravil trenér Koubek
Klub

Co víc si přát, pravil trenér Koubek

Redakce

Hráči Boleslavi i Slávie předvedli divákům pěknou podívanou. „Tak se bojuje o ligové body," libovali si fandové. Také trenéři označili fotbal za kvalitní, i když chyby u svých svěřenců nepřehlédli.

„Jsem spokojený s výhrou i výkonem. Jediné, co hráčům vytýkám je inkasování dvou laciných gólů, především ten druhý se mi vůbec nelíbil," řekl boleslavský kouč Miroslav Koubek. "Hráli jsme dobrý fotbal, musím mužstvo pochválit. Bylo to atraktivní a zajímavé utkání s pěti góly a naším vítězstvím, co si více přát," zářil spokojeností Koubek.

Slávistický trenér František Straka byl smutný, když říkal: „Pro diváka to bylo pěkné urkání, pro nás bohužel moc ne." Při hodnocení průběhu utkání uznal, že lepší soupeř si výhru zasloužil. „V prvním poločase a především v úvodní dvacetiminutovce jsme hráli velmi špatně. Sice jsme se po boleslavském vedoucím gólu oklepali a dokonce vyrovnali, ale individuální chybou jsme umožnili soupeři opět vedení. To byla pro kvalitní a agresivní Boleslav živá voda. Dokázali jsme v druhé půli zvýšit agresivitu, opět vyrovnali, ale bohužel dostali gól ze standardky. Boleslav vyhrála zaslouženě, ale i my měli k bodům blízko a tak mě prohra mrzí."

Fanshop banner