Generálka se povedla jen částečně
Klub

Generálka se povedla jen částečně

Redakce

Poslední přípravné utkání před zahájením ČFL sehráli boleslavští junioři s ambiciózním celkem středočeského z nedaleké Dobrovice na umělé trávě boleslavského městského stadionu.

Boleslavští byli po celé utkání aktivnějším mužstvem, ale dvakrát prohrávali. Naštěstí nepříznivé skóre vždy dotáhli, ale na výhru už neměli.
První poločas
se hrál více než půl hodiny bez gólu. Potom ve 35. minutě po rozehraném rohovém kopu byli důrazní při osobním souboji na vzdálenější tyči a pohotový Musa nůžkami skóroval - 0:1. Za tři minuty bylo vyrovnáno.
Ve 38. minutě individuální akci zakončil Wojnar povedenou střelou zpoza pokutového území - 1:1.

V závěru poločasu si Boleslavští vypracovali velmi dobrou příležitost, ale akci, na které se podílela trojice Wojnar, Dudka a Bulut, Dobrovičtí odolali a s námahou gólovou příležitost Boleslavských odvrátili.

Druhý poločas byl většinu herního času ve znamení stálé územní převahy Boleslavškých. Ale byli to kuriózně opět Dobrovičtí, kteří se prosadili ze standardní situace. Při trestném kopu zaváhal brankář Borecký - 1:2.
Ve zbývajících minutách mařili boleslavské šance Horák, Bořil a Dudka.
V 88. minutě zdařilou kombinační akci završil Schubert nekompromisní ranou - 2:2.

Sestava FK Mladá Boleslav"B": Kanaval (46. Borecký) - Rozsíval (46. Šimek), Charuza (70. M. Šťastný), M. Šťastný (46. Borovička), Tvrdý (46. Boček) - Sedláček (70. Rozsíval), Dudka - Bořil, Schubert (46. Honc, 76. Schubert), Wojnar - Bulut (46. Horák).

Góly: 38. Wojnar, 88. Schubert

Fanshop banner