Ve vyrovnaném duelu podlehli dospělým
Klub

Ve vyrovnaném duelu podlehli dospělým

Redakce

Na herním soustředění v Ústí nad Orlicí se starší dorostenci střetli s mužstvem dospělých místního klubu.

Od první minuty se hrál fyzicky náročný fotbal velmi dobré úrovně. V 8. minutě si soupeř vytvořil šanci po špatné mladoboleslavské rozehrávce, ústecký útočník naštěstí mířil nad branku. Ve 12. minutě po pěkné kombinaci poslal Mehanovič uličkou za obranu Klobásu do šance a ten sám před brankářem těsně minul pravou tyč soupeřovy branky. V 16. minutě po rozehraném rohovém kopu Mehanovičův centr před branku netrefil Hošťálek.
Ve 26. minutě soupeř standardní situaci zakončil přesnou hlavičkou - 1:0. Ve 32. minutě při kličce ve vápně byl faulován Mehanović a nařízený pokutový kop sám s jistotou proměnil ve vyrovnávací gól - 1:1.

Druhý poločas začal soupeř nebezpečnou standardní situací, v jejímž finále v 54. minutě nastřelil břevno.
V 75. minutě po krásné přihrávce ze středu hřiště za mladoboleslavskou obranu se ústecký hráč ocitl sám před brankářem Hankičem a nemýlil se - 2:1.

V závěrečné část utkání se Boleslavští snažili o vyrovnání. Soupeře dostali pod tlak, ale gól nedali. Naopak v poslední minutě byli potrestáni třetím gólem.
Boleslavští nevyužili výhodu rohového kopu a v rychlém brejku ústecký útočník utekl obráncům a obešel i brankáře Hankiče - 1:3.

Sestava FK Mladá Boleslav U19: Borecký (45. Hankič) - Geissler, Hošťálek, Hůlka, Křapka - Tvrzník, Láncz - Mižič, Mehanovič, Eliáš - Klobása.

Gól FK MB: 32. Mehanovic

Fanshop banner