Turnaj na Vyšehradě uzavřeli remízou
Klub

Turnaj na Vyšehradě uzavřeli remízou

Redakce

Už před tímto utkáním bylo jasné, že boleslavským fotbalistů pohár za celkové prvenství ve Vyšehrad cupu 2012 již neunikne. Duel druhého s osmým v ČFL nabídl kvalitní fotbal a šest gólů.

V prvním poločase Kunice dvakrát vedly a za Boleslav pokaždé vyrovnal Wojnar.
V 15. minutě po faulu na Ličku získaly Kunice výhodu pokutového kopu, který ve vedoucí gól proměnil Balšánek - 1:0. Za necelých deset minut vyrovnal z trestného kopu Wojnar - 1:1. V závěrečné pětiminutovce první části nejprve vrátil Kunicím vedení Brabec, ale Boleslavští stihli odpovědět druhým Wojnarovým gólem - 2:2.

Druhý poločas začali lépe Boleslavští. V 55. minutě však Horák nevyužil šanci, neboť nastřelil pouze tyč kunické branky. Deset minut před koncem Markovič potřetí strhl vedení na stranu Kunic - 3:2. Ale poslední gól utkání to nebyl. V předposlední minutě vyrovnal David Šťastný - 3:3.

Sestava FK Mladá Boleslav"B": Jakubov - Honc, Tvrdý, M. Šťastný (46. Mižič), Boček - Rozsíval, Wojnar - D. Šťastný, Horák, Kozma - Schubert.

Sestava Kunice: Matiášek (46. Šilhavý) - Kopta, Hyský, Veselý, Vilám (60. Tafat) - Lička (46. Kordiak), Šiml (46. Tenkl), Balšánek - Markovič, Brabec, Dvořák.

Góly: 15. Balšánek z pen., 40. Brabec, 80. Markovič - 27. a 43. Wojnar, 89. D. Šťastný.

Rozhodčí: P. Hrubeš - Handl, J. Svoboda.

Diváci: 40.

Trenér FK Mladá Boleslav"B" Milan Pechanec byl s utkáním spokojený: „Narazili jsme na zkušeného protivníka a k vidění bylo dost fotbalově zdařilých momentů. Zkoušeli jsme hrát na brejky, a to nám vcelku vycházelo, takže remíza je spravedlivá." Jeho kunický protějšek Zdeněk Hašek uznal kvalitu boleslavské juniorky: „Vyhrála turnaj zaslouženě, sehráli jsme s ní kvalitní zápas."

Fanshop banner