Miller a Rolko prodloužili smlouvy v Boleslavi
Klub

Miller a Rolko prodloužili smlouvy v Boleslavi

Redakce

V únorových dnech se brankář Miroslav Miller a stoper Adrian Rolko, oba považovaní za opory boleslavské defenzívy, domluvili s vedením FK Mladá Boleslav na prodloužení profesionálních kontraktů, když ty původní měli do konce letošního června.

Jednatřicetiletý brankář Miroslav Miller přišel z pražské Admiry do tehdy druholigové Mladé Boleslavi v lednu 2001. Znamená to, že v našem klubu načal dvanáctý rok bez přerušení. V Gambrinus lize odchytal celkem 168 utkání. Byl u historických událostí FK Mladá Boleslav, postupu z druhé do první ligy, působení v evropských pohárech i u loňského zisku národního poháru. V těchto dnech podepsal novou smlouvu s platností do 30. června 2014.

Třiatřicetiletý stoper Adrian Rolko fotbalově vyrostl v Hradci Králové, odkud do Mladé Boleslavi přestoupil v létě 2006. Od té doby v mladoboleslavském dresu odkopal 129 mistrovských utkání v Gambrinus lize (před tím za Hradec jen 22). Byl u loňského vítězného tažení v národním poháru. V těchto dnech podepsal novu smlouvu v trvání do 30. června 2013.

Fanshop banner