Šestou turnajovou výhrou získali trofej celkového vítěze
Klub

Šestou turnajovou výhrou získali trofej celkového vítěze

Redakce

K prvenství v zimním vyšehradském turnaji potřebovali Boleslavští k předchozím pěti vyhraným zápasům přidat šestou výhru. Úkol splnili už v prvním poločase, kdy vršovickým klokanům nasázeli čtyři góly.

V prvním poločase byl přístup hráčů k plnění herních povinností příkladný. Byli ve všech činnostech lepší než soupeř, dostávali se do zakončení a ve čtyřech případech i gólově úspěšných.

Skóre otevřel již ve 3. minutě Honc, když pohotově trefil odražený míč po rohovém kopu - 0:1.
Další gól padl v 10. minutě z pokutového kopu, který s jistotou proměnil zimní kanonýr mladoboleslavské juniorky Rozsíval - 0:2
. Pokutovému kopu předcházel faul na důrazně pronikajícího Schuberta.
Další dobrou kombinační akci vymysleli Boleslavští ve 30. minutě. V pokutovém území si hráči Bohemians počínali opět nedovoleně a po faulu na Sedláčka následoval druhý pokutový kop, který tentokrát proměnil Schubert - 0:3.
V závěru prvního poločasu Boleslavští rozehrávali tři rohové kopy. Po posledním z nich neváhal se zakončením Rozsíval a tečovaná střela zapadla k tyči mimo dosah soupeřova brankáře - 0:4.

Ve druhém poločase Boleslavští kontrolovali hru. I když si opět vytvořili několik nadějných šancí, gól už nedali. Nejblíže mu byli Kozma, Schubert a D. Šťastný.
V 60. minutě našli hráči Bohemians ojedinělou skulinu v boleslavské obraně a po rychlém brejku snížili - 1:4.

Sestava FK Mladá Boleslav„B": Kanaval (46. Knobloch) - Šimek (70. Boček), Charuza, M. Šťastný, Tvrdý (46. Borovička) - Sedláček, Rozsíval - Boček (45. Kozma), Horák (46. D. Šťastný), Honc - Schubert (70. Horák).

Góly: 3. Honc, 10. (penalta) a 42. Rozsíval, 30. Schubert (penalta)

Fanshop banner