Vrací se z tepla do mrazu a s Varnsdorfem hrát nebudou
Klub

Vrací se z tepla do mrazu a s Varnsdorfem hrát nebudou

Redakce

Poslední přátelské utkání před startem prvoligové sezóny FK Mladá Boleslav - FK Slovan Varnsdorf, které se mělo hrát v nedělním odpoledni 12. února, je zrušené. Důvodem je mrazivé počasí, které neprospívá sportovcům ani divákům.

Mrazy sužují většinu Evropy a překopávají plány českých fotbalových klubů. Boleslavští fotbalisté se po osmidenním soustředění vrací z Turecka tuto středu 8. ledna. V tureckém Beleku pobývali od úterý 31. ledna. Každý den dvou až třífázově trénovali, sehráli tři přípravná utkání a jediný půlden volna jim trenéři dopřáli v nedělním odpoledni 5. února. Hráči si vyšli na výlet do města a nakoupili dárky pro přátele a blízké. A také si užili chvilku relaxačního pobytu na pláži Středozemního moře a posezení u šálku kávy, samozřejmě chuťově výtečné, když ji připravovali a servírovali turečtí odborníci. Drobné šrámy z tréninků či přípravných zápasů doléčovali Johana, Janíček a Štohanzl. S individuálními úlevami trénovali Synek, Wojnar a Opiela.
Po středečním návratu do Česka budou mít boleslavští fotbalisté ve čtvrtek volno. V pátek a v sobotu budou trénovat v městské sportovní hale. Nedělní a pondělní program vzhledem ke zrušenému nedělnímu zápasu zatím vedení mužstva ještě upřesňuje.

Fanshop banner