Gólově zazářil stoper Charuza
Klub

Gólově zazářil stoper Charuza

Redakce

Juniorka udržela neporazitelnost na vyšehradském turnaji i ve střetnutí s rivalem z ČFL. Po zodpovědném výkonu ve všech řadách ho porazila dvěma góly stopera Charuzy ze standardních situací.

První poločas sice začali aktivněji Kladenští, ale i Boleslavští se postupně osmělili a byli v útočné fázi nebezpečnější. Do dvou dobrých šancí v 9. a 14. minutě se dostal Schubert, ale pozorného kladenského brankáře nepřekonal. Další střelecké pokusy z kopačky Davida Šťastného v 17., 25. a 34 minutě postrádaly důraz i přesnost.
Vedení se Mladá Boleslav ujala po rohovém kopu Rozsívala, když se v hlavičkovém souboji prosadil Charuza - 0:1.

Pohledná akce a dobrá spolupráce Honce se Schubertem si zasloužila také gól, ale kladenský brankář navýšení boleslavského vedení zhatil.

Druhý poločas se vyznačoval fotbalovými nepřesnostmi v ofenzívě a zodpovědnou obrannou činností na obou stranách. Kladenští se dostali několikrát na dostřel Knoblochovy branky, ale jen ze střední vzdálenosti.
Boleslavští byli nebezpečnější při zahrávání standardních situací, což potvrdil gól v 85. minutě. Padl po rohovém kopu, kdy nacvičenou rozehrávku úspěšně dokončil opět Charuza - 2:0.

Výraznější vítězství omítl v 87. min. Šimek, který postupoval sám na branku, ale šance se zalekl.

Sestava FK Mladá Boleslav"B": Knobloch - Boček (45. Šimek), Charuza, M.Šťastný, Borovička - Sedláček (70. Boček), Rozsíval (70. D.Šťastný) - Honc (45. Tvrdý),

Horák (70. Honc), D. Šťastný (45. Kozma) - Schubert.

Góly: 37. a 85. Charuza

Fanshop banner