Na jihu Turecka nemrzne, ale v pátek fotbalisté zmokli
Klub

Na jihu Turecka nemrzne, ale v pátek fotbalisté zmokli

Redakce

Od úterý 31. ledna pobývají boleslavští fotbalisté v tureckém Beleku, kde je mnohem tepleji než v promrzlé střední Evropě. I když úplně ideální klima a už vůbec ne vedro na turecké Riviéře nepanuje.

Každodenní teploty vzduchu setrvávají nad deseti stupni Celsiovými, ale v pátek vydatně pršelo. Tréninkovou činnost to nezastavilo, ale možnosti procházek či relaxování na mořském pobřeží omezilo. „Všeobecně platí, že na nějakou rozsáhlou mimofotbalovou zábavu nemají hráči čas. Takže když na hřišti netrénují nebo nehrají, omezuje se jejich činnost jen na spánek mezi tréninky a večerní partičku karet, popřípadě vysedávání u play station nebo promítání filmů na osobních počítačích," sdělil jeden z členů realizačního týmu Filip Toncar.
Tréninkové aktivity trenéři zaměřují na zdokonalování herní součinnosti jednotlivých řad mužstva a podle předvedené hry a konečného vítězství nad rumunským superklubem Steauou Bucurest to vypadá, že se to společným úsilím daří.
V lednu zraněný Šírl již trénuje naplno, naopak vysadit musel Kulič, jenž si z Česka přivezl nachlazení. Individuální tréninkové zatížení v prvních dnech druhého tureckého kempu měli rekonvalescenti Wojnar, Synek, Dudka a Opiela.

Fanshop banner