Řezníček bude na jaře kopat za České Budějovice
Klub

Řezníček bude na jaře kopat za České Budějovice

Redakce

Třiadvacetiletý útočník Jakub Řezníček pro letošní jarní sezónu přesídlil do SK Dynamo České Budějovice, jehož vedení se s FK Mladá Boleslav dohodlo na podmínkách půlročního hostování.

„Kluby se definitivně dohodly na všech podmínkách hostování do konce letošního června bez jakékoliv následné opce," potvrdil manažer komunikace FK Mladá Boleslav Jiří Koros.
Jakub Řezníček
je odchovanec příbramského fotbalového klubu, z něhož do FK Mladá Boleslav přestoupil v létě 2006. Na podzim 2009 hostoval ve slovenském Ružomberoku. Letošní jarní působení v Českých Budějovicích tedy bude jeho druhým opuštěním Mladé Boleslavi formou krátkodobého hostování. V mladoboleslavském dresu odkopal 75 mistrovských utkání (před tím za Příbram jen šest) a nastřílel 15 gólů v Gambrinus lize.
Letošní zimní přípravu začal v mladoboleslavském dresu, v němž při přípravném utkání proti liberecké juniorce dal gól. Potom s boleslavským kádrem absolvoval první turecké soustředění, ale na druhé už neodletěl, neboť odjel s Českými Budějovicemi do Německa ke dvěma přípravným duelům. V prvním proti Dynamu Drážďany 0:3 hrál druhý poločas a při druhém s Ergebirge Aue 1:4 kopal celých devadesát minut a dal jediný budějovický gól.

Fanshop banner