Hlasujte pro fotbalisty v anketě Sportovec Mladoboleslavska 2011
Klub

Hlasujte pro fotbalisty v anketě Sportovec Mladoboleslavska 2011

Redakce

Pro fotbalisty FK Mladá Boleslav hlasujte prostřednictvím kupónů Boleslavského deníku, nebo na internetu www.boleslavsky.denik.cz do čtvrtka 16. února 2012.

Populární a prestižní anketu Sportovec Mladoboleslavska 2011 vyhlašují společně Boleslavský deník s agenturou ČOK-CZ a partnery v devíti kategoriích (jednotlivci, kolektivy, trenéři a cvičitelé, talentovaní do 18 let, adrenalinové a bojové sporty, krajánci, cizinci, veteráni, hendikepovaní). A v šesti má zastoupení FK Mladá Boleslav. Je na příznivcích mladoboleslavského fotbalu, aby kandidáty v modrobílých dresech vynesli co nejvýše. Hlasy můžou posílat do půlnoci 16. února. Slavnostní vyhlášení výsledků ankety Sportovec Mladoboleslavska roku 2011 se uskuteční 27. února 2012 od 18 hodin v Domě kultury Mladá Boleslav. Vstup pro sportovní fanoušky bude zdarma.

Přehled nominací FK Mladá Boleslav

V konkurenci čtyřiceti jednotlivců:

Jan Chramosta - útočník prvoligového týmu FK Mladá Boleslav, který vyhrál Ondrášovka cup 2011, a reprezentace ČR U21

Marek Kulič - útočník, jenž v Gambrinus lize nastřílel už 85 gólů, a je kapitánem prvoligového týmu FK Mladá Boleslav, který vyhrál Ondrášovka cup 2011

Miroslav Miller - brankář prvoligového týmu FK Mladá Boleslav, který vyhrál Ondrášovka cup 2011, v němž působí rekordně dlouho již jedenáctý rok.

V konkurenci čtyřiadvaceti kolektivů:

mužstvo FK Mladá Boleslav, vítěz Ondrášovka cupu 2011, účastník předkola Evropské ligy 2011 a dlouhodobě přední klub tuzemské Gambrinus ligy

V konkurenci jednadvaceti trenérů:

Miroslav Koubek - trenér prvoligového mužstva FK Mladá Boleslav, pod jehož vedením je po podzimní sezóně čtvrté v Gambrinus lize

Milan Pechanec - trenér třetiligové juniorky FK Mladá Boleslav"B", která se v ročníku 2010/11 umístila na druhém místě v ČFL, a asistent trenéra Koubka u prvoligového týmu.

V konkurenci devatenácti talentovaných sportovců mladších 18 let:

Josef Eliáš - čerstvě osmnáctiletý záložník dorosteneckého družstva FK Mladá Boleslav a reprezentace ČR U18

Jiří Kateřiňák - šestnáctiletý záložník dorosteneckého družstva FK Mladá Boleslav a reprezentace ČR U16

V konkurenci třinácti krajánků:

Marek Matějovský - někdejší záložník a kapitán FK Mladá Boleslav a dnes kapitán AC Sparta Praha

Radek Dosoudil - někdejší stoper FK Mladá Boleslav a dnes ve službách Slovanu Bratislava mistr Slovenska a vítěz slovenského poháru

V konkurenci dvanácti cizinců:

Hidajet Hankic - sedmnáctiletý talentovaný brankář bosenské národnosti z družstva staršího dorostu FK Mladá Boleslav

Lukáš Opiela - zkušený záložník slovenské národnosti z prvoligového mužstva FK Mladá Boleslav

Jasmin Ščuk - talentovaný záložník bosenské národnosti z prvoligového mužstva FK Mladá Boleslav

Sportovní a především fotbaloví příznivci můžou ve prospěch FK Mladá Boleslav hlasovat dvěma způsoby. Buď prostřednictvím vystřižených kuponů, které budou vycházet denně v Boleslavském deníku a vyplněné se odevzdávají v jeho redakci či inzertním oddělení v Železné ulici 107. A nebo vyjádřením přízně na internetových stránkách www.boleslavsky.denik.cz.
Ve zvláštním režimu své názory vyjádří i sportovní odborníci.
Konečné výsledky ankety Sportovec Mladoboleslavska 2011 vzejdou, podobně jako v předchozích letech, ze součtu umístění ve třech zmíněných hlasování. V případě rovnosti finálního součtu rozhodne lepší umístění v tomto pořadí: 1. odborníci, 2. kupony, 3. internet.

Fanshop banner