Rozsíval se blýsknul hattrickem
Klub

Rozsíval se blýsknul hattrickem

Redakce

Boleslavští junioři porazili divizního soupeře po výborném výkonu. Rozsíval, jenž na podzim nastupoval ještě za dorost, nastřílel tři góly v rozmezí necelé dvacetiminutovky. Utkání se hrálo ve středu 18. ledna na hřišti v Ústí nad Orlicí.

Boleslavští podali sympatický výkon a zaslouženě vyhráli výrazně o tři góly.
Již ve 4. minutě se prosadil na přední tyči Horák, když zužitkoval kvalitní centr Bočka - 0:1. V 8. minutě se do šance dostali také hráči Ústí, ale nedorozumění Boleslavských při autovém vhazování nepotrestali, neboť Boček situaci před brankou obětavě zachránil.
Dobře sehraný rohový kop v 16. minutě dostal do šance Kozmu, který gól vstřelil, ale pomezní rozhodčí situaci posoudil jako ofsajdovou. Do poločasu mohli Ústečtí skóre srovnat, ale Knobloch ve 38. minutě včasným vyběhnutím soupeřovu příležitost zmařil.

Po vyrovnaném průběhu prvního poločasu Boleslavští po přestávce zcela ovládli hru. Převahu potvrdil Rozsíval třemi góly, když byl včas na koncích pěkných akcí postupně v 60., 63. a 79. Minutě. Ústečtí snížili na 1:3 v 65. minutě z pokutového kopu po zbytečném faulu stopera Charuzy.

Sestava FK Mladá Boleslav"B": Knobloch (46. Kanaval) - Boček (46. Mach), Šimek, Charuza, Tvrdý (68. Boček) - Sedláček, Tvaroha (68. Schubert) - Kozma (68. Horák), Horák (46. Rozsíval), Honc - Schubert (46. D.Šťastný).

Góly: 4. Horák, 60., 63. a 79. Rozsíval

Fanshop banner