Absolvovali soustředění na východě Čech
Klub

Absolvovali soustředění na východě Čech

Redakce

Juniorský tým trenérů Pechance a Malíka absolvoval ve dnech 16.-21. ledna kondiční soustředění v Ústí nad Orlicí, v jehož rámci sehrál i dvě přípravná utkání bez prohry.

„Velmi dobré podmínky pro zimní přípravu jsme pro mladé fotbalisty našli v Ústí nad Orlicí ve sporthotelu Tichá Orlice," upřesnil trenér Milan Pechanec, jenž fotbalistům naplánoval každodenní třífázové zatížení v trénincích a dvě přípravná utkání.
Boleslavští nejprve ve středu 18. ledna porazili pátý celek divizní C skupiny Ústí nad Orlicí 4:1, když hattrickem se blýskl Rozsíval a čtvrtý gól přidal Horák. Potom v sobotu 21. ledna s vedoucím týmem divizní C skupiny Převýšovem uhráli bezgólovou remízu 0:0. A to jenom proto, že neproměnili spoustu střeleckých příležitostí.
„V obou přípravných utkáních jsme sehráli velmi kvalitní druhé poločasy. Těšilo mě, že hráči i po náročném programu na soustředění dokázali soupeře přehrát fotbalově i kondičně. Ve druhém utkání scházelo více klidu v zakončení," zhodnotil Milan Pechanec přípravné fotbaly s divizními soupeři.

V závěru ledna budou junioři trénovat v domácím prostředí a v sobotu 28. ledna od 12 hodin hrají na hřišti Slavoje Vyšehrad utkání zimního turnaje Loko Vltavín - FK Mladá Boleslav"B".

Fanshop banner