Turecké klima si pochvalují a těší se na druhý zápas
Klub

Turecké klima si pochvalují a těší se na druhý zápas

Redakce

Jih Turecka nabízí ideální podmínky pro fotbalovou přípravu i léčení zdravotních neduhů. Boleslavští fotbalisté se o tom přesvědčují každý den soustředění v Beleku.

„Počasí je pořád vynikající. Jasno a vzduch ochlazovaný chladným větrem z hor, což jsou pro fotbal ideální podmínky. Hřiště jsou také v perfektním stavu," vzkázal z Beleku trenér brankářů Filip Toncar.
Z nerozhodného utkání s německým Karlsruhe měl Zahustel nakopnutý kotník tak nepříjemně, že následující den trénoval s úlevami. Ale od středy se již zapojil do fotbalové práce naplno. Drobné úlevy jen u některých cvičení má Táborský, jenž je po operaci třísel, a také Opiela, který dělá vše pro to, aby se po zlomenině vrátil co nejdříve do hry.
Fotbalisté den po utkání, čili v úterý, měli jen dvoufázové zatížení. Dopoledne na hřišti a odpoledne v posilovně. Večer jim trenéři dopřáli volno. Ve středu se vrátili k trojfázovému trénování. Dopoledne i odpoledne na hřišti s přírodním trávníkem, večer v posilovně.

Druhé utkání v Turecku a celkově třetí v letošní zimní přípravě sehrají Boleslavští v pátek 20. ledna odpoledne s týmem Volyn Lutsk. V šestnáctičlenné nejvyšší ukrajinské soutěži Premier Liha je aktuálně dvanáctý. Předloni se probojoval do semifinále ukrajinského národního poháru. Postup do finále prohrál s pozdějším vítězem Tavrija Simferopolem.

Fanshop banner