Do Turecka neodcestoval zraněný Šírl
Klub

Do Turecka neodcestoval zraněný Šírl

Redakce

První přípravné utkání roku proti liberecké rezervě nedohrál Radek Šírl, když po necelé půlhodině odstoupil s poraněným kolenem. Zranění se ukázalo natolik závažné, že neodletěl s týmem na první turecké soustředění.

„Radek Šírl má poraněné postranní kolenní vazy levé nohy. Do Turecka neodletěl a po dobu soustředění bude v Mladé Boleslavi v rukou lékařů," upřesnil Jiří Koros, manažer komunikace FK Mladá Boleslav.
Fotbalová výprava z Mladé Boleslavi vyrazila v pátečním ránu o před osmou hodinou autobusem do Vídně, odkud se letecky přesune do Antalye a posléze autobusem do Beleku, kde bude trénovat a sehraje dvě přípravná utkání v době od 13. do 21. ledna.

Do Turecka odletěli brankáři Jakub Jakubov, Miroslav Miller, Jan Šeda a hráči Jan Bořil, Vladimir Dimitrovski, Daniel Dudka, Martin Fillo, Jan Chramosta, Tomáš Janíček, Petr Johana, Václav Kalina, Ondřej Kúdela, Marek Kulič, Jan Kysela, Lukáš Opiela, Adrian Rolko, Jakub Řezníček, Jakub Synek, Jasmin Ščuk, Jan Štohanzl, Petr Wojnar, Ondřej Zahustel.
S mužstvem jsou trenér Miroslav Koubek, jeho asistent Boris Kočí, trenér brankářů Filip Toncar, kondiční trenér Martin Třasák, lékař Josef Horák, fyzioterapeut Václav Kubíček, masér Jan Skoupý a kustod Pavel Uhlíř.

Fanshop banner