Pestrá příprava: spinning, bosu a terénní běh
Klub

Pestrá příprava: spinning, bosu a terénní běh

Redakce

Druhý týden zimní přípravy překypoval pestrostí se čtvrtečním vyvrcholením, při kterém fotbalisté nepobyli ani chvíli na hřišti a přesto zabrat do těla dostali pořádně.

Boleslavští fotbalisté po středeční zápasové premiéře, kdy podle očekávání rozstříleli libereckou rezervu pěti góly, pokračovali ve čtvrtek dvoufázovým tréninkem zcela mimo fotbalové hřiště.
Dopoledne začali ve spinningovém centru Spinning-MB u Jany Hladíkové. Pětapadesát minut svižného šlapání do pedálů byla jen první část naplánované tréninkové jednotky. Druhá následovala ve sportovní hale TJ Auto Škoda. Hodinu tvrdě pracovali na bosu, což je speciální pryžová pomůcka pro posilování koordinace pohybového ústrojí a pro podporu stabilizace těl sportovců. Zdánlivě snadná, ale hodně důležitá a vyčerpávající záležitost.
Na čtvrteční odpolední trénink se fotbalisté přesunuli do městského parku Štěpánka. Zdejší cestičky využili k terénnímu běhu a tudíž utužení vytrvalosti. Tím ukončili čtvrteční zatížení i celý druhý týden trénování v domácím mladoboleslavském prostředí.
V pátek 13. ledna ráno fotbalová výprava FK Mladá Boleslav vyrazí autobusem z Mladé Boleslavi do Vídně, odkud odletí přímou linkou do turecké Antalye. Z ní budou pokračovat autobusem necelou hodinku jízdy na hotel do Beleku, kde pobudou celý příští týden.

Fanshop banner