Do mužstva se vrátili Bořil a Táborský
Klub

Do mužstva se vrátili Bořil a Táborský

Redakce

S minimálními změnami absolvoval mladoboleslavský tým první tréninkovou jednotku v novém roce 2012. Staronovými členy kádru jsou pouze navrátilci z hostování Jan Bořil a Ivo Táborský. Nikdo zatím neodešel.

„Nevylučuji, že během čtrnácti dnů můžou nějaké přesuny nastat. Pro nás však nejsou životně důležité, nepotřebujeme je za každou cenu, tudíž je ani nevyvoláváme," prohlásil sportovní ředitel FK Mladá Boleslav Ladislav Minář.

Proto také zimní přípravné období zahájil mladoboleslavský tým téměř ve shodném složení ze závěru loňského podzimu. Z mladíků působících v uplynulém roce převážně v třetiligové juniorce byli přítomní Jakub Synek a Daniel Dudka. Úplní nováčci to však nejsou, oba už si premiéru v Gambrinus lize odbyli.

Z hostování ve Viktorii Žižkov se vrátil Jan Bořil. Ve Slovanu Bratislava ukončil půlroční hostování Ivo Táborský, ten ovšem spolu s Opielou a Wojnarem byl pod dohledem fyzioterapeuta v rámci pooperační rekonvalescence. Lukáš Opiela je po zlomenině nohy a věří, že se v průběhu ledna zapojí naplno do přípravy. Ivo Táborský s Petrem Wojnarem jsou po operacích třísel a měli by část zimní přípravy také stihnout. V první polovině ledna podstoupí operaci Tomáš Fabián, který je nyní zcela mimo tréninkový proces. Aleš Neuwirth se po necelém půlročním hostování v Mladé Boleslavi a listopadové operaci kolena vrátil do Viktorie Plzeň.

Fanshop banner