V lednu a únoru na vyšehradském zimním turnaji
Klub

V lednu a únoru na vyšehradském zimním turnaji

Redakce

Juniorský tým FK Mladá Boleslav"B" se v zimním přípravném období zúčastní šestého ročníku turnaje pořádaného Slavojem Vyšehrad. Všechna utkání budou Boleslavští hrát na vyšehradské umělé trávě.

Osm zúčastněných mužstev se střetne systémem každý s každým od 7. ledna do 4. března 2012. Boleslavští však svůj program stihnout odehrát v rozmezí pěti týdnů do 18. února. Za soupeře budou mít tři známé rivaly z ČFL (Loko Vltavín, TJ Kunice, SK Kladno) a čtyři družstva divizních klubů (FK Horní Měcholupy, Sokol Čižová, Bohemians B a pořádající Slavoj Vyšehrad). Ve dvou případech v mladoboleslavských barvách místo juniorky nastoupí nejstarší dorostenci.

V mistrovské tabulce ČFL mají druhé Kunice o pět bodů více než šestá mladoboleslavská juniorka, za kterou zaostávavají na osmém místě Vltavín o jeden a na třináctém místě Kladno o šest bodů.
V divizní A skupině jsou Horní Měcholupy druhé jen tři body za vedoucím Benešovem, Čížová desátá a rezerva vršovických Bohemians na předposlední sestupové příčce. V divizní skupině B je Slavoj Vyšehrad čtvrtý pouze bod za třetím Motorletem, ale z výrazným odstupem za druhými Zápy a jasně vedoucími Jirny.

Rozlosování turnajových utkání FK Mladá Boleslav"B":

Sobota 14. ledna 2012 od 10 hodin: FK Slavoj Vyšehrad - FK Mladá Boleslav U19
Neděle 15. ledna 2012 od 12 hodin: FK Horní Měcholupy - FK Mladá Boleslav B
Neděle 22. ledna 2012 od 12 hodin: Sokol Čížová - Mladá Boleslav U19
Sobota 28. ledna 2012 od 12 hodin: Loko Vltavín - FK Mladá Boleslav B
Neděle 5. února 2012 od 12 hodin: SK Kladno - FK Mladá Boleslav B
Sobota 11. února 2012 od 12 hodin: Bohemians 1905 B - FK Mladá Boleslav B
Sobota 18. února 2012 od12 hodin: TJ Kunice - FK Mladá Boleslav B

Fanshop banner