Tým zatím bez zásadních změn
Klub

Tým zatím bez zásadních změn

Redakce

Prezident Josef Dufek odmítl komentovat zprávy o přestupech hráčů v souvislosti s FK Mladá Boleslav, které rozšiřují některá média. „Spekulace některých novinářů jsou opravdu jenom spekulace. Na stole žádnou konkrétní nabídku nemám," prohlásil Josef Dufek.

Připustil jen, že tuzemské i zahraniční kluby naznačily zájem o makedonského obránce Vladimira Dimitrovského, australského mládežnického reprezentanta Kerema Buluta i důrazného útočníka Jakuba Řezníčka.
Do Mladé Boleslavi se z hostování ve Viktorii Žižkov vrátí Jan Bořil přinejmenším na zimní přípravu. Zda v boleslavském týmu zůstane i pro jarní mistrovskou sezónu, bude záležet na něm a trenéru Koubkovi. Otazníky zůstávají nad návratem dlouhodobých marodů Tomáše Fabiána a Lukáše Opiely. Dvaadvacetiletého obránce Fabiána čeká operace a následná několikaměsíční rekonvalescence. Zanedlouho šestadvacetiletý záložník Opiela po operaci zlomené holeně vzorně rehabilituje a zimní přípravu zřejmě zahájí s individuálním programem a pod bedlivým dozorem lékařů, kteří hráčovu enormní snahu po návratu na trávník brzdí, aby zdařilou rekonvalescenci neuspěchal.

Fanshop banner