Halový turnaj v Liberci definitivně uzavře sezónu
Klub

Halový turnaj v Liberci definitivně uzavře sezónu

Redakce

Halový turnaj Indoor Fotbal Cup 2011 se koná v sobotu 10. prosince 2011 v Tipsport Aréně v Liberci za účasti šesti prvoligových mužstev. Pro veřejnost bude hala otevřená od 15 hodin, utkání začnou o hodinu později. Konec s předáním cen vítězům se očekává ve 21 hodin.

Pořadatelé turnaje z liberecké společnosti S group Sport Fasility Management rozdělili zúčastněné týmy do dvou základních skupin. V první jsou FC Slovan Liberec, FK Teplice a FK Dukla Praha, ve druhé FK Baumit Jablonec, FK Mladá Boleslav a FC Hradec Králové.

Program Indoor Fotbal Cupu 2011

16,00 hod. Slovan Liberec - Teplice

16,30 hod. Baumit Jablonec - Mladá Boleslav

17,00 hod. Dukla Praha - Slovan Liberec

17,30 hod. Hradec Králové - Baumit Jablonec

18,00 hod. Teplice - Dukla Praha

18,30 hod. Mladá Boleslav - Hradec Králové

19,00 hod. Semifinálové utkání

19,30 hod. Semifinálové utkání

20,00 hod. Utkání o 3. místo

20,30 hod. Finále

Hráči týmů, které právě nebudou hrát, budou fotbalovým fanouškům k dispozici při autogramiádě.
V základních skupinách se týmy střetnou každý s každým. Mužstva z druhých míst sehrají utkání o třetí místo v konečném pořadí, vítězové skupin postoupí ve finále. Utkání se hrají 2 x 10 minut hrubého času, v případě nerozhodného výsledku o vítězi rozhodne penaltový rozstřel (3x3 kopy + náhlá smrt). Počet hráčů na ploše je omezen na 1+4, střídání je povoleno v nepřerušené hře hokejovým stylem.

Loňský ročník Indoor Fotbal Cupu se konal ve středu 24. listopadu za účasti čtyř týmů a hlavní trofej získal Slovan Liberec. Mladá Boleslav byla druhá a boleslavský Jakub Řezníček se stal nejlepším kanonýrem s pěti vstřelenými góly. O jeden méně dal liberecký Breznaník. Z mladoboleslavských hráčů se střelecky prosadili ještě Procházka, Šírl, Hadziresič, Fabián, Sedláček. Každý z nich dal po jednom gólu. Dva góly dal Štohanzl, ale v zelenobílém dresu vršovických Bohemians.

Fanshop banner