Týden s fotbalem, hokejem i charitou
Klub

Týden s fotbalem, hokejem i charitou

Redakce

Pondělním prohraným ligovým utkáním na Slovácku skončila mladoboleslavským fotbalistům mistrovská sezóna, ale dovolená jim začne až o necelý týden později.

Na úterní večer 6. prosince si trenéři i hráči naplánovali návštěvu benefičního koncertu v kostele svatého Bartoloměje v Bakově nad Jizerou, jehož finanční výtěžek bude věnovaný dětem na invalidních vozících, sedmileté Elizabeth Kubíkové a třináctiletému Martinovi Třískovi.
Ve středu 7. prosince
Boleslavští hrají přátelské fotbalové utkání v rámci společného projektu FAČR a Gambrinusu pod titulem Kopeme za fotbal. Od 14 hodin se střetnou s účastníkem pardubického okresního přeboru AFK Ostřešany. Hrát se bude v areálu mladoboleslavského Městského stadionu.
Ve čtvrtek 8. prosince
dopoledne od 10,15 hodin si fotbalisté zahrají hokej na ledě mladoboleslavské Ško Energo arény. Kdo hokejové klání přežije ve zdraví, zúčastní se následující den dopoledního fotbalového tréninku na hřišti s umělým povrchem v areálu mladoboleslavské 9. ZŠ.
V sobotu 10. prosince
se koná Indoor Fotbal cup v Tipsport aréně v Liberci za účasti šesti prvoligových týmů FC Slovan Liberec, FK Teplice a FK Dukla Praha, FK Baumit Jablonec, FC Hradec Králové a také FK Mladá Boleslav.
A tím definitivně fotbalová sezóna skončí.
Od 11. prosince 2011 do 2. ledna 2012 mají mladoboleslavští fotbalisté dovolenou. Po ní se poprvé sejdou v úterý 3. ledna 2012 na první tréninkové jednotce zimního přípravného cyklu. Ve středu 4. ledna podstoupí funkční testy na pražské Fakultě tělesné výchovy a sportu.

Fanshop banner