Benefiční koncert pomůže nemocným dětem
Klub

Benefiční koncert pomůže nemocným dětem

Redakce

FK Mladá Boleslav ve spolupráci s Římskokatolickou farností pořádá v adventním období tradiční benefiční koncert v kostele svatého Bartoloměje v Bakově nad Jizerou v úterý 6. prosince od 18 hodin za osobní účasti představitelů vedení fotbalového klubu, hráčů i trenérů prvoligového mužstva.

V bohatém kulturním programu vystoupí Bára Dufková, Hana Pecková, Hynek Tomm, Mako!Mako!, Elekroshock a Vlastimil Harapes. Hostitelem i průvodcem večera je místní farář a velký příznivec mladoboleslavského fotbalu Jiří Veith.
Výtěžek koncertu bude věnován dětem upoutaným na invalidní vozík, sedmileté Elizabeth Kubíkové a třináctiletému Martinovi Třískovi.
Peníze získané při loňském benefičním koncertu také pomohly rodinám se zdravotně postiženými dětmi. „Z podpory FK Mladá Boleslav jsem byla nadšená, protože naše finanční situace nebyla dobrá a Daniel měl obrovskou radost z vánočních dárků, které dostal. A nejenom to, na koncert s fotbalisty se moc těšil. Každá podpora nemocnému udělá dobře," řekla paní Sedláková. „Moc si vážím vedení FK Mladá Boleslav za to, co pro mou dceru Renátu udělalo. Nemocnému člověku se žije těžko a podpora k zakoupení zdravotní matrace a pomůcek k léčbě nám moc pomohla," uvedla paní Salayová.

Vstupenky na benefiční koncert v ceně 200,- Kč nabízejí v předprodeji fanshop FK Mladá Boleslav v areálu městského stadionu, Infocentrum města Mladá Boleslav, recepce rádia Jizera a prodejny Quelle v Bakově nad Jizerou a Kosmonosech.

Fanshop banner