Podzimní sezónu uzavřeli prohrou
Klub

Podzimní sezónu uzavřeli prohrou

Redakce

Boleslavští junioři prohraným zápasem na jihu Čech zakončili fotbalový rok 2011 a přezimovat budou v ČFL na osmé příčce se čtyřiadvaceti body, když v pomocné tabulce pravdy zůstali na nule.

Herně vyrovnaný první poločas uzavřeli Domažličtí gólem do šatny. Už ve 3. minutě krotil boleslavský brankář Knobloch střelu Mužíka. O tři minuty později po Bártově centru Kovařík Knoblochovu branku přestřelil. Na druhé straně se po Dudkově centru nedomluvili Houdek s Tesařem, ale akce skončila pouze rohovým kopem. V 10. minutě po Mužíkově rohu Bauer hlavou minul pravou Knoblochovu tyč. O dvě minuty později Kovařík volejem přestřelil. V 15. minutě boleslavský protiútok potáhl Honc, centrem našel nabíhajícího Čecha, ale jeho volej zmařil výborným zákrokem brankář Houdek. Poté si domažlický gólman poradil s centrem Volfa, který vyrazil k Dudkovi, jehož dorážka minula branku. Hrálo se nahoru dolů, Boleslavští ohrožovali Houdkovu branku nebezpečnými průniky po křídlech, ale domácí obrana odolávala. Ve 26. minutě Bezděkův volej vynesl Domažlicím roh, stejně tak i o chvíli později Knakalova individuální akce. Na druhé straně rohovým kopem skončil útok vedený Dudkou. Ve 32. minutě našel hostující Schubert volného Volfa, ale jeho střela skočila vedle Houdkovy branky. O tři minuty později stačil Bezděkův centr zprava vyrazit Konobloch na roh a po chvíli při něm stálo štěstí, když se po Bártově centru zleva a hlavičce Bauera odrazil míč od pravé tyče. Vzápětí dosáhli Boleslavští branky, která však nebyla pro odpískaný ofsajd uznána.
Když už se chystaly oba celky do šaten, zatáhl míč po pravé straně Kovařík, jeho přetažený centr zamířil na Bauera, který u vzdálenější tyče hlavou z malého vápna trefil odkrytou branku - 1:0.

I začátek druhého dějství byl vyrovnaný. V 50. minutě napřáhl z pětadvaceti metrů domažlický Mandous, ale Knobloch byl na místě, stejně jako na druhé straně Houdek při Sedláčkově střele z osmnácti metrů. V 56. minutě Tvaroha prošel do šestnáctky a z úhlu rozvlnil jen boční síť domažlické branky.
V 63. minutě Mužíkův pokus z levé strany vyrazil Knobloch na roh, ten rozehrál Mužík, hlavou posunul Bezděk na Tesaře, který hlavou u vzdálenější tyče zasunul míč do odkryté branky - 2:0.

Za necelé dvě minuty zchladil domažlickou radost Volf, který využil zaváhání domácí obrany a střelou z dvanácti metrů snížil - 2:1.
V 76. minutě našel Veselý našlápnutého Kovaříka, ten běžel sám proti vybíhajícímu Knoblochovi a střelou z patnácti metrů zvýšil domažlické vedení opět na dva góly - 3:1.

V 85. minutě se k odraženému míči dostal Tvaroha, ale jeho volej z šestnáctky skončil těsně nad Houdkovou brankou.
V 84. minutě zatáhl míč po pravé straně Kovařík, centrem našel nabíhajícího Matase, jenž poslal míč volejem z osmi metrů pod břevno mladoboleslavské branky - 4:1
.
O pouhé tři minuty později domácí neuhlídali pronikajícího Tvarohu, který se dostal až před Houdka a technickou střelou jej přehodil - 4:2.

Sestava FK Mladá Boleslav"B": Knobloch - Borovička, Šťastný, Dimitrovski, Tvaroha - Volf, Sedláček (82. Rozsíval), Dudka - Čech (72. Horák), Schubert, Honc (89. Tvrzník).
Sestava Jiskra Domažlice: Houdek - Knakal, Tesař, Bauer, Mandous - Bezděk (73. Veselý), Braun, Mužík, Matas, Bárta - Kovařík (88. Strejc).

Góly: 45. Bauer, 64. Tesař, 76. Kovařík, 85. Matas - 65. Volf, 87. Tvaroha.
ŽK: Bauer, Bárta, Matas - Sedláček, Schubert.
Rozhodčí: Řezáč - Průcha, Štuk.
Diváků: 360.

Fanshop banner