Poraďte s oslavami, nápadům se meze nekladou
Klub

Poraďte s oslavami, nápadům se meze nekladou

Redakce

Historie mladoboleslavského organizovaného fotbalu se píše od roku 1902. To znamená, že v příštím roce 2012 tomu bude přesně 110 let.

Založení FK Mladá Boleslav, respektive jeho předchůdce, jímž byl klub Aston Villa Mladá Boleslav, chceme důstojně připomenout a oslavit. „O rozsahu a programu stodesátého výročí existence fotbalového klubu v Mladé Boleslavi ve vedení klubu diskutujeme. Již se pracuje na reprezentativním klubovém kalendáři, zvažujeme vydání publikace a historii místního fotbalu, výrobu replik historických dresů a pozvání slavného klubu Aston Villa z anglického Birminghamu, v němž naši předchůdci a zakladatelé mladoboleslavského fotbalu viděli svůj vzor," řekl manažer komunikace FK Mladá Boleslav Jiří Koros.

Zároveň však vedení klubu vyzývá fanoušky, aby sami přišli s tipy, jak by si oni představovali nejdůstojnější a nejlepší oslavení 110. výročí existence klubu. Nápady posílejte na mailovou adresu fkmb@fkmb.cz . „Nad každým podnětem se zamyslíme a nejlepší uskutečníme a jejich autora případně odměníme. Nápadům meze neurčujeme," slíbil Jiří Koros.

Fanshop banner