V neděli hrajeme doma proti pražské Dukle
Klub

V neděli hrajeme doma proti pražské Dukle

Redakce

Utkání 13. kola Gambrinus ligy FK Mladá Boleslav - FK Dukla Praha se hraje v neděli 6. listopadu od 17 hodin na mladoboleslavském Městském stadionu. Vzájemný duel těchto soupeřů o body v nejvyšší fotbalové lize bude premiérou v historii obou klubů.

Dukla Praha má v této podzimní sezóně téměř vyrovnanou bilanci domácích a venkovních mistrovských zápasů. Na Julisce v šesti zápasech získala deset bodů, na hřištích soupeřů v šesti zápasech si připsala osm bodů. Po shodných porážkách 0:1 na Žižkově a Slovácku, když poslední venkovní prohru utržili v Uherském Hradišti 27. srpna, čili před více než dvěma měsíci, v dalších čtyřech venkovních zápasech neprohrála. Remizovala 0:0 ve Vršovicích se Slavii i s Bohemians, vyhrála 2:1 v Liberci a v Ostravě. „Do Boleslavi jedeme s pokorou k soupeři, který vyplenil Spartu, ale i s nabytým sebevědomím odehrát kvalitní utkání a zkusit překvapit i zde," prohlásil trenér Dukly Praha Luboš Kozel.

„Dukla je velmi dobrý a nebezpečný soupeř. Čeká nás utkání, ve kterém musíme být hodně koncentrovaní a ostražití. V domácím prostředí jsme favoritem a vyhrát samozřejmě chceme, ale zvedám varovně prst, že je Dukla velmi silný protivník," řekl boleslavský trenér Miroslav Koubek.

Fanshop banner