Chramosta versus Hanousek
Klub

Chramosta versus Hanousek

Redakce

V nedělním utkání 13. kola Gambrinus ligy FK Mladá Boleslav - FK Dukla Praha se proti sobě postaví dva mladí kanonýři. V dresu Boleslavi jednadvacetiletý Jan Chramosta s šesti trefami a na straně Dukly dvacetiletý Marek Hanousek, jenž dal jen o jeden gól méně.

„Kulič s Chramostou je zajímavá dvojice, která je v současnosti největším nositelem nebezpečí pro soupeře, ale já do ofenzivní síly mužstva zahrnuji i další hráče, jakými jsou Zahustel, Štohanzl i Řezníček. A na svoji šanci čeká Synek," uvedl k ofenzivní síle mladoboleslavského týmu jeho kouč Miroslav Koubek.

Střelci podzimních ligových gólů FK Mladá Boleslav: 6 - Jan Chramosta, 4 - Marek Kulič, 2 - Ondřej Zahustel, 1 - Petr Wojnar, Kerem Bulut, Jasmin Ščuk, Lukáš Opiela, Václav Procházka. Boleslavi pomohli vlastními góly Kerbr (Slovácko) a Pospěch (Slavia).

Střelci podzimních ligových gólů FK Dukla Praha: 5 - Marek Hanousek, 3 - Ivan Lietava, 2 - Miroslav Markovič, Tomáš Berger, 1 - Petr Malý, Jan Vorel, Jan Pázler, Jan Svatonský, Patrik Gedeon.

Fanshop banner