Absencí v boleslavské sestavě neubývá
Klub

Absencí v boleslavské sestavě neubývá

Redakce

Pro sobotní ligové utkání proti Spartě Praha se do mužstva vrací Jan Štohanzl, který si proti Bohemians odpykal trest za čtyři žluté karty. Ovšem právě v duelu s Bohemians byl počtvrté napomínán Ondřej Kúdela a tak proti Spartě nemůže hrát. Není samotným absentérem.

Stoper Adrian Rolko pro bolesti v zádech nedohrál utkání 11. kola Mladá Boleslav - Bohemians a jeho start proti Spartě Praha je hodně nejistý. Až do této doby byl Rolko jediným hráčem mladoboleslavského kádru, který v podzimní sezóně při ligových zápasech nechyběl ani jednu minutu. Protože před týdnem nedohrál, klesl v klubové statistice odehraných ligových minut na třetí příčku: 1. Jan Chramosta (972 min.), 2. Miroslav Miller (951 min.) 3. Adrian Rolko (945 min.). Jenom tato trojice nechyběla ani v jednom podzimním utkání Gambrinus ligy.
Jestli lékaři, fyzioterapeut a masér nedají dohromady záda Adriana Rolka, rozšíří už tak dost početnou marodku. Nejistý je start Václava Kaliny, jenž byl zraněný od utkání 8. ligového kola Mladá Boleslav - Hradec Králové a v posledním říjnovém týdnu se zkoušel zapojit do tréninkového procesu. Mimo hru jsou Tomáš Fabián, kterého už třetí týden trápí bolesti třísel, a samozřejmě Lukáš Opiela, rekonvalescent po operaci zlomené pravé holeně.

Fanshop banner