Koubek: Máme pocit dobře vykonané práce
Klub

Koubek: Máme pocit dobře vykonané práce

Redakce

Mladoboleslavský kouč Miroslav Koubek po vyhraném utkání s Bohemians zdůraznil spokojenost, že se mužstvu podařilo potvrdit předchozí čtyři body z venkovních zápasů.

„Do utkání jsme šli s jasným motivem potvrdit čtyři cenné body z Teplic a Olomouce. Podařilo se nám to. Ligová tabulka nabírá kvalitativní obrysy a Boleslav je tam, kde má být," popsal důvody spokojeností trenér Miroslav Koubek. „Na Bohemku jsme se speciálně připravovali a záměr se nám povedl. Naše vítězství se zrodilo na základě kvality a je v pořádku. Druhý poločas se mi líbil hodně. Mohli jsme dát gólů víc, ale i dva nula je uspokojujících. Máme pocit dobře vykonané práce," dodal.
Na novinářský dotaz, jak se cítil při Nešporově střelbě do břevna boleslavské branky přiznal, že mu dobře nebylo: „Bohemka gólových situaci moc neměl, ale je strašně dobrá a nepříjemná. Ve dvaašedesáté minutě mně pochopitelně zatrnulo a jsem rád, že jsme to ustáli. Měli jsme v tu chvíli štěstí."

„Boleslav vstoupila velice kvalitně do utkání. Dvacet minut jsme se hledali a nevěděli, kudy na ni. Druhý poločas jsme hru vyrovnali, ale neohrozili pořádně branku soupeře, chyběl nám pohyb a kvalita v záložní řadě, která nedala přihrávku útočníkům. Za stavu jedna nula nastala situace, která nám sliboval kontaktní gól, ale nestalo se tak a po hrubé chybě za stavu dva nula už bylo těžké s tak kvalitním soupeřem něco dělat," zhodnotil utkání trenér Bohemians Pavel Medynský.

Fanshop banner