Štohanzl lituje, že proti bývalým spoluhráčům hrát nebude
Klub

Štohanzl lituje, že proti bývalým spoluhráčům hrát nebude

Redakce

V nedělním utkání 11. kola Gambrinus ligy FK Mladá Boleslav - Bohemians 1905 nemůže hrát Jan Štohanzl, který v uplynulých dvou kolech kopal stabilně. Lituje toho sám hráč i boleslavský trenér Koubek.

Šestadvacetiletý záložník Jan Štohanzl v létě přestoupil do Mladé Boleslavi z Bohemians a právě na vzájemný souboj těchto klubů se velmi těšil. V předchozích sedmi ligových zápasech, ve kterých za Mladou Boleslav v podzimní sezóně nastoupil, nasbíral již čtyři žlutá napomenutí a za ně má nyní trest na jedno soutěžní utkání. „Mrzí mě, že nemůžu kvůli kartám hrát, a že nemůžu právě proti Bohemians, to mě mrzí dvojnásobně," lituje Štohanzl trestu.
Absence bojovného fotbalisty vadí i mladoboleslavskému kouči. „Je škoda, že právě on nemůže kvůli čtyřem žlutým kartám nastoupit. Měl by vysokou motivaci a jistě by využil znalost protihráčů," uvedl Miroslav Koubek.
Současný trenér Bohemians je pochopitelně přesně opačného mínění. „Štohy je kvalitní hráč, což dokazoval i u nás. Byl by asi hodně motivovaný nám ukázat, že jsme ho něco naučil," poznamenal Pavel Medynský.

Mladé Boleslavi bude nadále scházet Lukáš Opiela, jenž je v rekonvalescenci po operaci zlomené pravé holeně. Nejisté jsou starty Václava Kaliny, Tomáše Fabiána a Ondřeje Zahustela, kteří kvůli zdravotním problémům chyběli i před týdnem v Olomouci.

U Bohemians visí otazníky nad Kaufmanem, Niklem, Růžičkou a Moravcem, kteří nehráli v předchozím kole kvůli zdravotním problémům. Nehrál také Škoda, ale ten si jednozápasový trest za čtyři žluté karty odpykal před týdnemv derby s pražskou Duklou a pro utkání v Mladé Boleslavi se do klokaní sestavy vrátí.

Fanshop banner