Chramosta proti Walesu nedal šance
Klub

Chramosta proti Walesu nedal šance

Redakce

V důležitém a náročném utkání kvalifikace na evropský šampionát jednadvacetiletých Wales - Česko 0:1 hrál mladoboleslavský útočník Jan Chramosta pouze závěrečných dvaadvacet minut.

Trenér Jakub Dovalil jej na hřiště poslal místo Nešpora a čerstvý Chramosta se opakovaně dostal do střeleckých příležitostí. Bohužel ani jednu neproměnil. A tak utkání rozhodl jediný gól sparťanského Václava Kadlece už z páté minuty. „Bylo to po všech stránkách dost náročné, jak zápasy na ostrovech bývají. Tři body odtud můžou mít dost velkou cenu," prohlásil bezprostředně po utkání český kouč Jakub Dovalil.

Sestava Česko U21 proti Walesu: Štěch - Nitrianský, Hejda, Kalas, Lecjaks - Kopic (90. Čmovš), Darida (79. Mareček), Hanousek, Krejčí - Nešpor (68. Chramosta), Kadlec.

Česko U21 je ve své kvalifikační skupině bez porážky. Stejně jako Arménie má ze tří zápasů sedm bodů za dvě výhry a jednu remízu. Černá Hora a Wales sehrály již po čtyřech zápasech, v nichž získaly po šesti bodech. Andorra ve čtyřech utkáních nedala ani jeden gól a je bez bodu poslední.

Fanshop banner