Další body za výhru v Bydžově
Klub

Další body za výhru v Bydžově

Redakce

V osmém kole české ligy mladšího dorostu, jsme zajížděli na půdu Nového Bydžova, který je zatím s deseti body ve středu ligové tabulky. Utkání se hrálo na velmi těžkém terénu. Před výkopem mladšího dorostu se strhla průtrž mračen a po utkání na hřišti bylo již bláto. A jelikož v Bydžově se hraje v opačném gardu, nejprve mladší a pak starší, hřiště před výkopem starších připomínalo oranici.

I přesto jsme dokázali do utkání vlétnout jako uragán a z prvních třech nebezpečných šancí jsme vytěžili maximum. Dvakrát se krásně trefil Holeček, vždy po rychlých přechodech do domácí obrany. Nejprve mu připravil šanci hlavou Nedošetko, a po té trefil odražený balon po centru do pokutového území. Úspěšnou čtvrthodinku zakončil po hezké kolmici Lacka zkušeně Kocourek, když přehodil vybíhajícího brankáře Strýhala. Následně nastřelil břevno Lacek. A když přidal v 18 minutě branku Hodač po kličkované mezi domácími hráči, bylo o osudu utkání rozhodnuto. A jelikož terén byl horší a horší často se hromadili nepřesné přihrávky a zbytečné ztráty. Do konce první půle již zahrozili pouze domácí, kteří po zmatkách v naší obraně, nastřelili břevno.

Ve druhém poločase završil hned v úvodu svůj hattrick Holeček, kterého vybídl po individuální akci Kateřiňák, který krásně potáhl balon a předložil ho před branku, kde Holeček zachoval klidnou hlavu a kolem brankáře navýšil účet již na 5:0. Poslední branka padla po chybě domácí obrany, kterou využil samostatně Hodač a uzavřel tak výsledek na 6:0. Další příležitost měl Kocourek, ale sám před brankářem nastřelil pouze tyčku, a když ani Horváth nedokázal prostrčit balon kolem brankáře, utkání se pouze dohrávalo. V závěru překazil ojedinělí brejk domácích v hodině dvanácté dobrým obraným zákrokem Kahoun.

Branky: Holeček 3, Hodač 2, Kocourek 1

Sestava FK Mladá Boleslav: Výda - Nedošetko, Pajer, Kozma (55' - Razák), Houžvička (41' Jonáš) -Kateřiňák - Kocourek (60' - Kahoun), Holeček, Hodač (60' -Veselý), Lacek (41' -Bora) - Kubelka (41' -Horváth)

Trenér Mrvík k utkání: Myslím, že na těžkém terénu jsme dokázali soupeře přehrát a ukázat několik hezkých kombinací a vstřelit pěkné branky. Přístup hráčů byl v pořádku, jen škoda, že utkání neumíme dohrát trošku chytřeji a závěr si za takového stavu užít. I přesto jsem s výsledkem, třemi body a tím, že se nikdo nezranil spokojen. Vyzdvihl bych výkon Holečka, který se blýskl Hattrickem.

Fanshop banner