Trenér Saňák litoval promarněných šancí
Klub

Trenér Saňák litoval promarněných šancí

Redakce

Dorostenecký trenér Jiří Saňák viděl souboj svých svěřenců s mladými slávistickými protivníky jako kvalitní a vyrovnaný duel, ze kterého můžou hráči čerpat inspiraci pro další mistrovská utkání.

Za prohraným utkáním se Slavii se mladoboleslavský trenér Jiří Saňák ohlédl rozsáhlým hodnocením:
Velmi nás mrzí prohra po třech neprohraných utkáních. Odehráli jsme v Praze vyrovnané a náročné utkání, do kterého jsme vstoupili dobře. Úvodních patnáct minut jsme byli nebezpečnějším týmem, bohužel jsme inkasovali z rohu. Do konce poločasu byla v poli lepší Slavia, přesto jsme mohli vyrovnat, bohužel Mehanovič hlavou z jasné pozice minul.
Ve druhém poločase jsme hráli celkem slušně, podařilo se nám vyrovnat Hošťálkem, mohli jsme jít do vedení, ale z v gólovce Klobása nedal, naopak na druhé straně jsme se dopustili faulu a z nařízené penalty šli domácí do vedení a za chvíli po rychlé kombinaci do dvougólového.
Závěrečných dvacet minut však patřilo nám. Nejprve jsme po pěkné kombinaci Klobásy s Vraštilem snížili, poté jsme si vytvořili tři vyložené brankové příležitosti, ale Rozsíval dvakrát, ani Vrašil neuspěli.
Vyrovnané a pro diváky zajímavé utkání nakonec rozhodla lepší koncovka Slavie. Odehráli jsme dobré utkání, my si ho zanalyzujeme, stejně jako jiná utkání a připravíme se na dalšího soupeře. Myslím si, že toto utkání nabídlo kvalitu, kterou je potřeba se naučit nejenom opakovat, ale i zlepšovat, především v taktických individuálních a týmových výkonech, v rychlé práci s míčem pod časoprostorovým tlakem, v přímočarosti a rychlosti."

Fanshop banner